fbpx

Vezi ce magazin online am creat pentru Banzai!

Construim casa incepand cu temelia. Pentru noi, un site bine configurat si usor de utilizat reprezinta temelia serviciilor oferite partenerilor nostri. In acest fel am abordat situatia si in cazul celor de la Banzai. Suntem convinsi ca unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing care sa promoveze imaginea companiei, si sa-i permita sa creasca pe piata, este un site web. De aici am inceput cu Banzai, iar platforma brand-ului include:

Planul arhitectural

Raspunzand la intrebarile: „Ce? De ce? Pentru ce?” am inceput construirea site-ului. Pentru a lua decizii inteligente, majoritatea clientilor cauta informatii web inainte de a cumpara un produs. Si, pentru ca suntem prieteni cu statistica, cunoastem ca 88% dintre consumatori cauta informatii online despre produse inainte de a le cumpara. Ce rezulta? Aceste date subliniaza esenta unui site pentru partenerii nostri, inclusiv Banzai. 

Am inteles importata site-ului. Ce urmeaza? Intelegerea ideilor si fundamentarea conceptiei! Site-ul Banzai este o reprezentare electronica completa a companiei, cu rolul de a extinde si promova produsele pe piata, de a creste vanzarile si a creste gradul de recunoastere a marcii. Drept urmare, am inclus toate aceste aspecte in site. Astfel incat, site-ul Banzai are trei roluri esentiale: informativa, de marketing si de promovare. 

Cu alte cuvinte, pe site gasesti informatii despre companie, oriunde te-ai afla. Totusi, vrei sa cunosti compania inainte de a incerca produsele, nu? Daca mergi mai departe, site-ul Banzai contine informatii complete despre produse, preturi, campanii, livrare si multe altele. De ce sa cauti in alta parte, cand ai informatia si produsele necesare la un click distanta? Nu in ultimul rand, site-ul Banzai reprezinta greutatea brand-ului. Cand intri pe site si vezi un design unic si original, involuntar esti captat acolo minute bune.

Design Unic

Aici gasim echipa de design ascunsa in lucru in spatele monitoarelor. Aceasta a elaborat site-ul Banzai folosind unealta digitala Adobe XD, cu ajutorul careia pot fi configurate design-uri unice, care pot fi accesate pe orice tip de ecran. Analiza dorintelor partenerului nostru, intelegerea clientilor, promovarea imaginii Banzai – toate au fost luate in ecuatie de echipa de design, Digital Point. Am pastrat unicitatea Banzai, de la culori si fonturi, pana la pozitionare si optimizare. De aceea, suntem siguri ca orice prim client intrat pe site va reveni aici.

Site-ul este destinat clientului. Din acest motiv, ne-am fixat pe confortul utilizarii sau, altfel spus, organizare. Cum am facut? Am jucat rolul consumatorului. Cand cauti pe Google un produs anume, intri pe site-ul care iti atrage atentia si, in acelasi timp, este intuitiv. Nu stai nedumerit pe un site, pana gasesti produsul necesar. Daca nu-l gasesti, treci la alta pagina web. De aceea, echipa de design, Digital Point, a creat un design usor de inteles si de navigat, ajutand clientul sa gaseasca semintele si snack-urile dorite. In acelasi timp, am pastrat si chiar amplificat unicitatea partenerului nostru!

Platforma WordPress 

Dupa ce e gata design-ul, proiectul merge mai departe către echipa de IT care se ocupa de crearea propriu-zisa a site-ului, folosind limbaje de programare tip cod. Site-ul Banzai a fost creat  pentru a putea fi accesat, vizualizat si operat atat de pe laptop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta, produsele si serviciile oferite aflandu-se la numai un click distanta, oriunde te-ai afla.

Magazin online 

Deoarece Banzai nu au dorit sa faca parte din mediul online doar pentru a castiga vizibilitate, ci pentru a-si vinde produsele de tip snack unui public cat mai larg, platforma lor online are incorporat un magazin, care poate fi accesat atat de persoanele fizice pofticioase, cat si de pofticiosii juridici. Tot ce trebuie sa faci pentru a comanda este sa adaugi produsele in cosul de cumparaturi si sa specifici adresa la care vei dori ca acestea sa fie livrate. Pentru a facilita interactiunea publicului cu interfata, pretul produselor este afisat deasupra butonului „Cumpara”.

Creare cont personal 

Pentru a pastra evidenta comenzilor, clientii au optiunea de a-si crea un cont cu ajutorul caruia pot verifica stadiul in care se afla noua comanta plasata, in timp real, pot tine evidenta tuturor comenzilor inregistrate vreodata pe site-ul Banzai si a tuturor adreselor de livrare folosite.

Abonare Newsletter

Pentru a nu rata niciodata reducerile, ofertele, companiile si promotiile brand-ului tau preferat, cel mai indicat este sa devii abonatul newsletter-ului marcii respective. In acest fel vei fi mereu la curent cu noile schimbari, care vor fi trimise direct in inbox-ul e-mail-ului tău săptămânal.

Nu uitam de blog

Luminile se inchid, cortina se ridica, apare echipa SEO, Digital Point. Mergem pe conceptia lui Jon Morrow ,,Bloggingul nu inseamna sa publici cat de mult poti. Este vorba despre publicarea cat mai inteligenta’’. Am spus mai sus cat de important este site-ul pentru Banzai si orice alt partener. Site-ul trebuie sa atraga, sa captiveze si sa genereze consum. Din acest motiv, am lansat site-ul dupa finalizarea sectiunii de Blog, cu cateva articole pe masura. Clientul Banzai trebuie sa fie multumit, iar pentru ca acest lucru sa se realizeze, clientul trebuie sa fie informat. Pe langa blog, toate produsele au o descriere proprie, de inteles si, in acelasi timp, creativa. Cand citesti descrierea produselor pe site-ul Banzai, involuntar dai click pe umplerea cosului.

In loc de concluzii

Daca ai ajuns pana aici, cu siguranta esti interesat de site-ul Banzai. Intra aici si vezi cu ochii tau rezultatul muncii noastre. Nu uita sa umpli cosul cu cateva snack-uri Banzai! Firma de web design DigitalPoint.

Citeste si:

Techmax si cresterea vanzarilor cu 150%

Capra Noastra – Eticheta Demo pentru o bere experiment

Ristretto – sau despre cum vizualul face cat o mie de cuvinte

3 thoughts on “Vezi ce magazin online am creat pentru Banzai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *