fbpx

Despre Noi

Despre DigitalPoint

Cu peste patru ani de experiență în domeniul marketingului, suntem o agenție specializată în oferirea de soluții personalizate și inovative pentru afacerea dvs. Pornind de la premisa că esențele tari se țin în sticluțe mici, am adunat de-a lungul timpului o echipă plină de resurse și de oameni dedicați, pasionați, care știu că adaptarea și înțelegerea sunt două dintre trăsăturile care te ajută într-o eră care funcționează pe repede-înainte.

În cadrul echipei noastre se regăsesc specialiști în diverse domenii, precum marketingul digital, social media, publicitatea online și optimizarea motoarelor de căutare, care lucrează împreună pentru a crea o strategie de marketing unică și eficientă.
Credem cu tărie că o strategie de succes se bazează pe o îmbinare eficientă de creativitate, inovație și analiză, pentru a satisface nevoile clienților noștri într-o eră informațională fără limite.
De aceea, abordăm fiecare proiect cu o mentalitate deschisă, dar și analitic, pentru ca brandul tău să fie valorificat și să poată intra în contact cu pulicurile sale țintă.

Trăim într-o eră a esteticii, a transparenței a unei identități online solide, eficiente și constant adaptate la noile schimbări și platforme. Activitatea noastră continuă să se extindă și să migreze către noi spații, orizonturi și oameni pentru a ajunge de fiecare dată la locul potrivit.
Suntem mândri să fim o agenție transparentă. Comunicarea și colaborarea sunt valorile noastre fundamentale. Vrem ca fiecare material livrat să fie cel de care brandul tău are nevoie, iar opinia ta, alături de expertiza noastră să genereze întotdeauna rezultate pe măsură.

Misiunea

Misiunea noastră este aceea de a ajuta afacerile să-și atingă obiectivele și de a se dezvolta, adaptându-ne constant la schimbări, tendințe și platforme. Ne dedicăm în totalitate colaboratorilor noștri și suntem mereu în căutare de noi idei și soluții pentru a genera rezultate tangibile.

Viziunea

Viziunea noastră este orientată în jurul dezvoltării constante. Vrem ca rezultatele pe care le generăm să fie cele care ne recomandă, iar colaborările cu partenerii noștri să fie mutual benefice și îndelungate. Vrem să fim la fel de inspirați, pasionați și să înfruntăm la fel de ambițios provocările.

Echipa

Suntem o echipă de experți cu o pasiune comună: să creăm experiențe memorabile și eficiente pentru colaboratorii noștri. Fiecare dintre noi aduce o combinație unică de talente și abilități la masa de lucru, ceea ce ne permite să creăm strategii personalizate și inovatoare care să răspundă nevoilor și obiectivelor afacerii tale.
Designerii noștri creează vizualuri deosebite și funcționale, care să transmită identitatea și mesajul brandului tău în mod corespunzător. Copywriterii noștri sunt experți în arta cuvintelor și știu cum să transmită un mesaj clar și persuasiv către audiență. Specialiștii noștri în marketing aduc în discuție cele mai noi tendințe și tehnologii pentru a crea strategii eficiente și bine direcționate.
Developerii noștri sunt maeștri în crearea de site-uri web personalizate și de aplicații, care să îndeplinească cerințele exacte ale afacerii tale. Fotografiile și videoclipurile noastre captează esența brandului tău și a serviciilor sale. Specialiștii noștri în SEO se asigură că site-ul tău este bine poziționat în motoarele de căutare și poate fi găsit ușor de către publicul tău țintă.
Împreună, suntem o echipă puternică și bine definită, care își asumă misiunea de a-ți oferi cele mai bune soluții pentru afacerea ta. Cu o experiență bogată și o dorință constantă de a ne dezvolta, suntem mereu pregătiți să oferim rezultate pe măsură.

Cristian

Marketing Specialist

Cătălin

Marketing Specialist

Florina

Copywriter

Victor

Developer

 

Ruxandra

Graphic Designer

Marian

Web Designer

Nojus

Web Designer

Ema

Graphic Designer

Mantas

Operator și editor foto/video

Anastasia

Fotograf

Dragos

SEO specialist

Limbi

Deschidem porțile spre o lume multilingvă!
Nu vorbim doar „limba digitalului”, suntem înzestrați cu fluență în mai multe limbi, inclusiv engleza, franceza, rusa și, desigur, româna.

Portofoliu

Paleta noastră de servicii cuprinde: Design Grafic, Web Design, Articole, SEO, Site-uri, Social Media, Logo, Mentenanță site, Promovare Google Ads, Facebook Ads, Youtube Ads tot ceea ce concepem este original și personalizat în funcție de necesitățile partenerilor noștri. Am reușit să acumulăm un portofoliu generos și diversificat, astfel că experiența noastră este și ea vastă si ne-a pregătit să spunem „DA” oricărei provocări. Aruncă o privire!

Descoperă acum portofoliu nostru!