fbpx

Despre noi

Cine suntem?

Deși DigitalPoint funcționează ca un întreg, în spate se află o echipă compusă din 14 oameni cu minți agere și idei gata de pus în aplicare.

Developeri, copywriteri, fotograf, videograf, designeri, social media manager și specialiști în marketing, aceștia suntem noi! Chiar dacă avem atribuții diferite, reușim la finalul zilei să cădem întotdeauna de acord!

Ce știm să facem?

Timpul și circumstanțele ne-au demonstrat nu doar că suntem capabili să ne facem treaba bine individual, ci și împreună, ca o echipă.

În plus, suntem multitasking și ducem totul la bun sfârșit în doi timpi și trei mișcări. Texte, design, site-uri, SEO, promovare – acestea sunt doar câteva exemple de abilități. Pe restul le păstrăm ca element surpriză, dacă vei dori ca drumurile noastre să se intersecteze.

Ne place să experimentăm zi de zi la locul de muncă. Astfel, am reușit să strângem în palmares o multitudine de domenii în care ne-am manifestat abilitățile.

Ne-am îndeletnicit cu domenii precum: fashion, restaurante, cadouri, vinuri, dezinfectanți, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, servicii de curățenie, transporturi, turism, electrocasnice sau servicii de curățenie. Deții un business și ai nevoie de o rampă de lansare sau te gândești să schimbi la 180 de grade viziunea? Contactează-ne și haide să creăm împreună ceva unic!

Domenii de activitate

Echipa

Suntem 14 colegi, developeri, copywriteri, fotograf, video editor, designeri, social media manageri, specialiști marketing, seo specialiști.

team cristian

Cristian

specialist marketing

team catalin

Cătălin

specialist marketing

team adrian

Adrian

graphic designer

team daniel

Daniel

graphic designer

team andrei

Andrei

graphic designer

team miruna

Miruna

copywriter

team teo

Teo

copywriter

team victor

Victor

social media manager

team cosmin

Cosmin

web developer

team vasile

Vasile

web developer

team luciana

Luciana

web developer

team - new

alătură-te nouă

trimite CV-ul tău

Suntem fluenți

Limba română este de bază, dar nu avem limite! Vorbim fluent și engleza, rusa, franceza sau germana. Cum dorești să ni te adresăm?

Rusă

Здравствуйте!

Română

Bună ziua!

Germană

Hallo!

Franceză

Bonjour!

Engleză

Hello!

Cu cine colaborăm?

Ne mândrim cu partenerii noștri și tindem să credem că sentimentul este reciproc. Dacă ești curios cu cine am dat mâna de-a lungul activității, aruncă o privire peste Portofoliul DigitalPoint!