fbpx

Evolutie 2019

Originile Digital Point

Martie

Am inceput discret intr-un spatiu de 18 m2, in Iasi, cu doar 3 parteneri: Banzai, Bassarab Hookah si Bicycle Hostel. Echipa era compusă initial din Victor - Designer, Diana - Copywriter, Catalin - Marketing specialist, Cristian - Marketing Specialist. Puneam la dispozitia partenerilor servicii de Social Media Marketing, Content Marketing si SEO

Servicii multimedia

Iunie

Am adaugat servicii noi multimedia: Foto, Video, clipuri de promovare.

August

Extinderea departamentului de Design

Ne-am extins echipa de Design si numarul de parteneri. Am inceput colaborarea cu primul partener din afara Iasului, Palatul Brukenthal din Sibiu. Tot in august am inceput procesul de rebranding pentru Underground Barber Shop. Am organizat primul eveniment in parteneriat cu Banzai - Summer Crunch Quest in parcul Copou.

Infiintarea departamentului IT

Septembrie

Ne-am mutat intr-un spatiu nou, de 100 m2 si am format departamentul de IT. Am pornit activitatea de creare website-uri pe platforma WordPress.

Primul partener internațional și primul website creat

Octombrie

Am inceput colaborarea cu primul partener din afara tarii, Caricatino din Londra, UK. Am creat denumire, identitate si campanii pe Social Media. Tot in octombrie am creat primul website marca Digital Point, pentru Trofeez.

Prima retrospectiva a marketing-ului digital

Decembrie

Am finalizat primele noua luni de marketing cu rezultate peste asteptarile noastre si ale partenerilor.

Evolutie 2020

Site-uri custom si aplicatii mobile Digital Point

Ianuarie

Departamentul de IT s-a marit, astfel ca am inceput sa cream site-uri custom si aplicatii mobile.

SEO la nivel international

Februarie

Am inceput colaborarea cu compania britanica Direct Charging. In ceea ce priveste partea de SEO, in doar 3 luni am ajuns la performanta de a-i fi depasit pe cei de la Amazon, Ebay sau Aliexpress la capitolul cuvinte de referinta. Am inceput colaborarea cu BMan pe partea de SEO si articole, si am lansat primul SPA, smartfood.me.

Martie

Remote working

Am facut cunostinta cu Pandemia, atunci cand toti partenerii nostri din domenii precum turism, restaurante sau beauty au renuntat la colaborare pe o perioada nedeterminata. Digital Point a inceput sa lucreze remote!

Lansarea unor noi parteneri în mediul on-line

Aprilie

Am lansat in mediul online Accemob, cu logo, site, social media. Am inceput colaborarea cu TechMax, pentru care a fost nevoie de servicii precum: ajustare site, social media sau SEO.

In siguranta, cu Casa Lebada

Mai

Am lansat magazinul online pentru Casa Lebada, unde am inceput sa vindem dezinfectanti.

Servicii complete

Iunie

Am lansat magazinul online pentru Mulaje Inedite si am creat logo, identitate, vizuala, social media, SEO, campanii.

Rezultate de top

Iulie

Am inceput colaborarea cu Capra Noastra, unde am creat design-ul pentru prima eticheta de bere, denumita DEMO. Tot in luna iulie am obtinut primele rezultate SEO pentru BMan, ajungand pe prima pagina cu 10 cuvinte cheie (camasi barbati, pantaloni barbati, paltoane barbati, etc)

Marketing 3D

August

Am lansat site-ul Dosfarm, custom, cu elemente 3D, personalizat pentru a oferi o experienta unica utilizatorului. Am lansat noul serviciu de e-mail marketing, marca DigitalPoint

Servicii de mentenanta si hosting

Octombrie

Am lansat website-uri pentru Alexa Cleaning Art, Domeniile Bohotin, si Bucium Iasi. La fel, am lansat un serviciu nou, Mentenanta si hosting pentru website-uri.

A doua retrospectiva a marketing-ului digital

Decembrie

Am incheiat primul an de pandemie. Provocarile nu ne-au blocat in dezvoltare, ci am crescut de 3 ori si nu ne-am redus numarul de colegi.

Evolutie 2021

Lansare dupa lansare

Ianuarie

Am lansat site-ul banzairomania, si noul site casalebada.ro.