fbpx

Hai să vezi ce rezultate am obținut noi!

Suntem implicati în domenii precum: Fashion, Librării, Electrocasnice, Trofee, Evenimente, Cadouri, Servicii curățenie, Săli de sport, Mobilă, Beauty, Vinuri, Imobiliare, Producție publicitară, BPO... etc.

 Lucrăm pe Social Media (Facebook, Instagram, Youtube, Google my Business) și Google Ads (merchant, search, retargeting, dynamic etc). Scopul nostru este de a genera vânzări, experiențe pentru utilizatori sau de a genera lead-uri pentru partenerii noștri. Astfel ne mândrim să avem rezultate notabile atât pe Facebook cât și pe Google. Îți prezentam doar unele din rezultatele noastre, unde avem ROAS de 500%, 700% sau chiar 970%. Sigur avem campanii cu ROAS de 120%, sau și 80%.

Pe segmentul SEO ne mândrim că majoritatea partenerilor noștri sunt pe prima pagină pe Google sau Bing, unii fiiind chiar pe pozițiile de top.

Te lăsăm pe tine sa apreciezi rezultatele noastre prezentate in imaginile alaturate!

Majoritatea partenerilor noștri se bucură de primele poziții pe Google sau Bing!

Așa cum am și menționat anterior, majoritatea partenerilor noștri se bucură de rezultate TOP pe motoarele de căutare Google și Bing. În jur 1-3 luni reușim să ajungem pe prima pagină pe nișe mai puțin competitive, în 3-6 luni reușim să ajungem pe prima pagina pe nișe competitive, iar pe nișele competitive între 8-16 luni reușim să ajungem pe prima pagină.

Rezultatele prezentate pe nișa SEO înglobează doar o parte din partenerii noștri.Majoaritatea fiind pe prima pagină, iar unii din ei chiar în primele 3 poziții concurând cu magazine precum Dedeman, Emag, Zara, Glami, Altex, Fashion Days etc. Nișele prezentate sunt unele din cele mai competitive din țară precum: Mobilă, Fashion atât segmentul de damă cât și segmentul bărbați, Vinuri, Cadouri, Electrocasnice Fitness etc.

Vezi ce rezultate am obținut pe GOOGLE ADS, ROAS până la 970%!

Strategiile și instrumentele folosite pe Google ADS sunt diverse, de la nișă la nișă. Reușim să generăm rezultate nobile cu un ROAS de până la 970%. Sigur aceste rezultate înglobează TIMP și EFORT din partea ambelor părți.  Rezultatele prezentate sunt pe nișe precum Fashion, Librărie, Mobilă, Trofee, Bijuterii sau Electrocasnice unde concurența este foarte înaltă. 

Unele din instrumentele folosite pentru aceste nișe sunt campaniile Dinamice, Merchant, Search și retargeting. Lucrurile cu care ne mândrim în această zonă, pe lângă ROAS foarte bun este și continuitatea, stabilitatea lor astfel încât să nu existe discrepanțe la nivel de vânzări. Excepție sunt factorii externi precum (Pandemia sau războiul din Ucraina), care au reușit pe perioade scurte să destabilizeze nivelul vânzărilor cât și a ROAS-ului.

Știm a genera și lead-uri în special pentru companii care prestează servicii!

În această sectiune îți prezentăm unele din rezultatele noastre pentru companii care prestează servicii în domenii precum Sport, Producție publicitară, Evenimente, Beauty, Servicii curățenie sau chiar Imobiliare. Rata de atragere a lead-urilor diferă de la nișă la nișă. Rezultatele cu care ne mândrim sunt 15,80%, 14,27% sau chiar și 19,5%. Aceste lead-uri înglobează toata activitatea nostră:

  • Social Media;
  • Creare de content;
  • Newslettere;
  • Campanii de ADS;
  • SEO.

Vrei să clădești ceva excepțional pornind de la un vis?

Cere oferta acum!