fbpx

Villanova Residence – un website mai presus de asteptari

Bun venit in lumea website-urilor de mare viteza! Esti curios sa afli cum anume piata imobiliara se imbina cu platformele online? Vrei sa stii cum poti vinde proprietati, prezentandu-ti oferta publicului din intreaga tara, si nu numai, printr-o simpla apasare de buton? Atunci, bun venit si bine-ai-nimerit!

Avand drept parteneri companii din strainatate, cat si din Romania, Digital Point s-a obisnuit sa ofere servicii de calitate tuturor celor care ii pasesc pragul, fie el virtual sau propriu-zis. Echipa formata din Web Developeri, Designeri si maestri ai cuvintelor lucreaza impreuna pentru a se asigura de functionalitatea si eficienta produsului finit. Industria Marketingului nu dezamageste niciodata atunci cand se ofera mana libera creativitatii si nici nu inceteaza sa uimeasca!

Citeste articolul DigitalPoint de astazi si pregateste-ti ochii sa fie clatiti cu abundenta ideilor iesite din comun concentrate intr-un singur site web!

Cunoaste-ti partenerul

Villanova Residence reprezinta primul proiect de amploare al Nova Projects. Publicul tinta? Locuitorii capitalei care vor sa evadeze din aglomeratia orasului si cotidian. Odata stabilite nevoile, asteptarile si cerintele partenerului, echipa s-a pus pe treaba. Primul a fost design-ul. Intotdeauna se incepe procesul de dezvoltare si implementare cu cel de gandire si creare a structurii aspectului interfetei digitale a paginii, cu care urmeaza sa interactioneze viitorii potentiali clienti. Intregul design a fost lucrat in Figma, oferind identitate noului proiect, dupa care a fost preluat de departamentul IT, care a tradus fiecare detaliu vizual intr-un cod functional, punand bazele paginii web pe platforma WordPress, folosindu-se de tema Ekko.

Interfata-imaginea virtuala Villanova Residence

Pornind de la 5 sectiuni simple, bannere si schite ale proiectului, interfata Villanova Residence a inceput sa prinda contur. Sectiunea Despre Proiect incorporeaza informatii precum: termenul de finalizare a proiectului, etape, cele 10 mini ansambluri, adresa, facilitatile zonei si masterplan.

Locatia are, de asemenea, propria sa sectiune. Localitatea Tunari se afla langa cea mai concentrata zona pentru afaceri din Bucuresti. Integrata locatiei este o harta cu acces instant Google Maps, caile de acces, facilitatile zonei si obiectivele aflate pe o raza de 15 minute de mers cu masina.

A treia sectiune este alcatuita din subsectiuni si prezinta fiecare locuinta in parte. Printr-o simpla apasare de click, vizitatorul poate afla absolut fiecare detaliu despre proprietate: pret, fisa tehnica, locurile incluse de parcare, suprafata si numarul de camere. Tot la un click distanta sunt si imaginile de prezentare ale proiectului, unde pot fi vizualizate exact modurile in care vor arata camerele si exteriorul, odata ce va fi finalizat proiectul.

Dezvoltatorul are propria sectiune unde poate fi descoperita echipa, experienta acesteia, domeniile de expertiza si rolul detinut in cadrul proiectului, la un loc cu adresele si alte date de contact. Pe aceeasi pagina vor fi regasite si testimonialele, odata ce proiectul va fi dus la capat si vor exista proprietari care sa vorbeasca despre experientele personale.

Ultima sectiune este cea de contact, care invita potentialii clienti sa solicite oferta direct de la dezvoltatori si cuprinde toate datele si modalitatile de contact ale acestora, o harta si un formular cu ajutorul caruia poate fi ales un interval pentru vizionarea proprietatilor.

Aspect proaspat si increzator

Website-ul nu a fost singurul lucru dezvoltat pentru Villanova Residence. Logo-ul proiectului a fost de asemenea gandit si facut sa existe de catre echipa Digital Point. Culorile verde si alb sugereaza prospetimea si increderea pe care dezvoltatorii doresc sa o inspire potentialilor clienti, la un loc cu profesionalismul si dedicarea completa proiectului.

Ce-i drept, un site web de nota 10 nu este suficient pentru a asigura succesul, insa partenerii nostri sunt intotdeauna pusi pe fapte marete. Odata bifata realizarea paginii online de prezentare a proiectului, Villanova Residence s-a lansat pe piata din Romania si a reusit sa atraga atentia pozitiva a publicului.

Consideri ca afacerea ta are nevoie de ajutor pentru a creste? Contacteaza-ne!

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *