fbpx

Palatul Brukenthal – file de poveste

In povestea de astazi iti vom vorbi despre etapele procesului de salvare a unei piese arhitecturale unice din secolul al 18-lea, de la o soarta care vizeaza deja prea multe monumente si atractii turistice din Romania. Am vrut sa ajutam oamenii sa descopere potentialul pe care noi l-am descoperit in vizitele facute la Palatul Brukenthal. Iti vom spune si care a fost planul pe care ni l-am facut si pe care l-am urmat pentru a salva „Edenul din Transilvania”.

Am combinat tot ce stim noi sa facem mai bine, cu metode noi, pentru ca rezultatul sa fie surprinzator. Ne-am ocupat in mod expres de content: fotografie, video si blog, ca la final sa ne putem bucura de un produs complet si complex.

Imagine

Primul gand care iti vine in minte atunci cand ajungi la Palatul Brukenthal, este sa faci cateva poze pentru a surprinde frumusetile si unicitatea locului. Exact asta am facut si noi! Am fotografiat atat cladirea palatului, cat si gradina si Casa Rozalia. Am incercat sa surprindem cat mai bine detaliile care ne-au impresionat si pe noi, cum ar fi elementele arhitecturale, cele naturale sau imprejurimile.

Filmare cu drona

Putem spune ca filmarea cu drona a fost un challenge solicitant, pe care l-am trecut cu brio. Desi era un domeniu relativ nou pentru noi, ne-am adaptat extrem de repede, iar rezultatul a fost mai bun decat ne asteptam. Cadrele filmarilor surprind imagini feerice cu palatul si gradina, in diverse perioade ale zilei.

Festivalul de moda Finest Fashion Fest a fost un eveniment complet unic atat pentru noi, cat si pentru tipurile de evenimente organizate la palat. Am pus la munca tot talentul de care dispuneam si am realizat in aceeasi zi un teaser, o filmare transmisa live, filmarea oficiala si making of-ul evenimentului, totul insotit de un imens numar de fotografii, bineinteles.

Optimizare site

Optimizarea site-ului nu a fost nici ea data uitarii. Am mai vorbit si cu alte ocazii despre cum simpla existenta a unui site nu poate sa faca minuni pentru tine si afacerea ta. Asadar, am inlaturat toate erorile de afisare si am creat o varianta in limba engleza a site-ului, pentru ca turistii straini sa poata descoperi cu usurinta experienta Palatului Brukenthal.

File de blog

Pentru ca nu poti spune povestea completa doar prin imagini, ne-am pus pe scris si am asternut in articole informatii despre locatie, provenienta numelui, dar si evenimentele marcante, fiindca cea mai importanta la un monument istoric este povestea din spate. Am povestit si despre serviciile disponibile, evenimentele organizate si desfasurate in cadrul palatului, atractiile turistice ale imprejurimilor si despre motivele pentru care merita sa faci macar o vizita pe aceste meleaguri.

Social media

Inca de cand am inceput sa observam amploarea impactului social media asupra marketing-ului, ne-am stabilit un tel, acela de a nu neglija niciodata retelele de socializare. Pe baza acestui scop, ne-am ocupat de intretinerea paginilor de Facebook si Instagram ale palatului, prin crearea de content relevant. De la design-ul iconitelor, pana la culori, fonturi si cele mai reprezentative fotografii, toate au fost stabilite dupa lungi dezbateri, pentru a fi siguri ca sunt cele mai bune.

Poti vizualiza actiunea unei povesti fara poze, la fel cum poti citi mesajul nescris din spatele unor fotografii reusite. Din fericire, noi nu am fost nevoiti sa alegem intre metode, astfel ca am reusit sa ne folosim de ambele, pentru ca finalul povestii sa fie unul demn de tinut minte.

Aminteste-ti ca o singura metoda de promovare a afacerii tale nu este suficienta pentru ca afacerea ta sa se bucure de succesul meritat. Digital Point iti recomanda sa acorzi atentie tuturor detaliilor, si vei observa rezultate!

One thought on “Palatul Brukenthal – file de poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *