fbpx

Descopera noua imagine a site-ului Hidrotermiz

Ne place sa cream site-uri de la zero, dar apreciem la fel de mult si provocarea de a lua un site deja existent si a-l reconstrui, pentru a surprinde cat mai bine specificul brand-ului in cauza. Aceasta a fost situatia si in povestea pe care dorim sa ti-o prezentam astazi, despre Hidrotermiz, o companie din Iasi care avea mare nevoie de un site nou, modern si bine actualizat. Esti curios sa afli cu ce am contribuit? Ramai alaturi de Digital Point si crearea site de prezentare. Haide sa citesti mai multe detalii!

Cine este Hidrotermiz?

Daca nu ai auzit inca despre ei, acum este momentul oportun sa o faci. Hidrotermiz este o afacere din Iasi, specializata in producerea de conducte preizolate cu spuma poliuretanica si o intreaga gama de elemente preizolate aferente, destinate realizarii retelelor termce. Produsele si serviciile Hidrotermiz au ca scop transportarea energiei termice, a apei calde menajere si a aburului rezultat. Acestea vin impreuna cu o garantie a calitatii si rezistentei pe minimum 30 de ani.

Ce am realizat noi pentru Hidrotermiz?

In prezent, nu poti exista pe piata fara un site aferent, bine actualizat si updatat conform cerintelor si specificului. Preferintele consumatorilor evolueaza si se modifica constant, asa ca trebuie sa fii mereu in priza si la curent, pentru a realiza modificari la site-ul tau.

Cei de la Hidrotermiz aveau deja un site, dar din pacate acesta nu mai fusese actualizat de foarte multa vreme. Aici am intervenit noi si am regandit intreaga structura, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Cat de importanta este grafica corespunzatoare?

Noi am spune ca foarte importanta, ba chiar la fel de importanta precum textul, deoarece ii prezinta privitorului cat mai in detaliu specificul afacerii, produsele si serviciile oferite. Cred ca suntem cu totii de acord cand sustinem ca niste poze slab calitative sau un stil de grafica invechit nu vor atrage clientii inspre business-ul tau.

Asadar ne-am pus pe treaba si am gandit si creat un design actualizat, mult mai potrivit pentru specificul Hidrotermiz decat cel din trecut. Stilul ales este unul reprezentativ pentru un astfel de business, credem noi, demn de a fi prezentat potentialilor clienti.

Adaugam si niste text?

Fireste, din moment ce am precizat mai sus ca textul are de asemenea o importanta aparte, ne-am dedicat o parte din timp crearii de continut scris care sa inglobeze cat mai bine esenta Hidrotermiz. Am vorbit despre produse si servicii, am creat descrieri coerente si atractive, usor de inteles si de fixat in memorie.

Am pus accentul si pe experienta pe care compania o are in domeniu, fiind pe piata de o perioada destul de lunga de timp. Un brand care are deja un anumit nivel de notorietate trebuie sustinut cu ajutorul continutului adecvat.

Concluzie

Nu uita, este obligatoriu ca afacerea ta sa poata fi asociata cu un site care sa corespunda cu cerintele prezentului. Nu te pricepi? Nicio grija, echipa Digital Point iti sta la dispozitie cu servicii de top: marketing, social media, design, site-uri si multe altele.

Citeste si:

Afla despre jocul anului 2022, INKUI

Descopera noul design al site-ului Animalutul Meu

Afla povestea lansarii website-ului 24 cont

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *