fbpx

.Servicii creare site de prezentare

Servicii creare site de prezentare

Site-ul de prezentare reprezintă opțiunea ideală pentru cei care doresc să crească notorietatea brand-ului și să facă cunoștință acestuia cu mediul online. Astfel poți ajunge mai ușor la publicul tău țintă, și nu numai, îți poți face cunoscute produsele și serviciile și îți poți crește vânzările.

Convinge-ți clienții să vorbească despre brand-ul tău și să îți caute produsele în magazine, prin intermediul site-ului de prezentare. Ne îndeletnicim cu crearea și susținerea acestora, pe platforme precum WordPress sau Shopify.

Mai punem la bătaie servicii de Hosting și Mentenanță website, pentru că orice ținută trebuie păstrată în stare bună. Nu uităm nici de crearea Aplicațiilor mobile, care aduc întotdeauna un plus unei afaceri în mediul online.

Totul este realizat cu atenție de către echipa noastră, pentru ca traseul străbătut împreună să fie lin, plăcut, iar rezultatele propuse să devină obiective realizate!

Un site creat de noi are mereu la bază câteva puncte cheie:

1. Se bazează pe originalitate și creativitate;
2. Este compatibil cu toate dispozitivele (smartphone, tabletă, desktop);
3. Este user friendly (oferă celor care accesează site-ul posibilitatea de a naviga ușor, elementele utilizate, cât și locul acestora fiind optimizate pentru o experiență cât mai facilă și intuitivă).

Te invităm să vezi ce am creat noi pentru partenerii noștri. Vezi sectiunea portofoliu.

Metodologia noastră de lucru

Cere oferta acum!

    Generăm vânzări la peste 50 companii...