fbpx

De ce sunt importante Ads si ce beneficii iti ofera?

Credem ca pana in prezent tot mai multi oameni si-au dat seama de importanta utilizarii Ads in strategia de promovare a afacerii, produselor sau serviciile lor. In momentul de fata exista atat de multe optiuni in ceea ce priveste reclamele, acestea fiind disponibile pe toate platformele de socializare. Noi am incercat sa profitam de acest aspect si am reusit astfel sa obtinem cele mai bune rezultate prin intermediul Ads. Esti curios sa afli mai multe detalii? Ramai alaturi de blogul Digital Point, agentie marketing online si inspira-te!

Ce este ROAS si de ce este important?

Daca nu esti nou in acest univers al marketing-ului si al promovarii in mediul online, mai mult ca sigur ai auzit despre ROAS pana acum. In cazul in care nu stiai, ROAS este un acronim, de la Return on Ad Spends si reprezinta un indicator,  care iti arata o valoare numerica, prin intermediul careia se poate masura performanta pe care o da o anumita strategie de marketing. In mai putine cuvinte, ROAS iti arata daca ceea ce faci da sau nu rezultate bune.

Putem admite faptul ca ROAS este vital pentru business-urile online care cauta sa evalueze modul in care functioneaza metodele de promovare online pe care le utilizeaza. Fireste, nu este tocmai usor si de aceea ai nevoie de o agentie de marketing priceputa, care sa stie sa se ocupe de aceste aspecte.

Te intrebi de ce este ROAS atat de important?

Ei bine, noi iti putem oferi cateva exemple:

  • Te ajuta sa iti optimizezi campania – odata ce reusesti sa vezi nivelul de performanta al ads-urilor tale, vei putea sti cum anume sa iti optimizezi campania si bugetul alocat acesteia.
  • Te ajuta sa iti regandesti strategia – stii ca o strategie de marketing are succes atunci cand numerele iti demonstreaza acest lucru. ROAS iti ofera informatii concrete si te ajuta sa iei cele mai bune decizii, cand vine vorba despre regandirea unei strategii de marketing.
  • Te ajuta sa evaluezi nivelul de eficienta – atunci cand ai la activ mai multe campanii, vrei sa stii cu exactitate ce rezultate aduce fiecare, unde anume trebuie facute modificari si care sa fie acestea.

Ce tipuri de Ads sa alegi pentru campania ta?

Atunci cand nu stii ce anume sa alegi, este timpul sa apelezi la o agentie de marketing, care sa te ajute si sa iti explice in detaliu care ar fi cea mai potrivita optiune pentru business-ul tau. Poti opta pentru promovarea prin intemediul Google Ads, YouTube Ads, Instagram Ads, Facebook Ads si chiar TikTok Ads! Fiecare dintre acestea vine la pachet cu avantajele sale, dar si cu nenumarate beneficii. Este necesar sa iei in considerare publicul tau tinta, tipul de produs sau serviciu, categoria de varsta si canalul prin intermediul caruia sa te adresezi. Nu este usor, dar daca sunt urmati toti pasii, rezultatele nu vor conteni sa apara.

Muncim zi de zi pentru a atinge performanta si a obtine cele mai bune rezultate. Partenerii nostri iti pot confirma ca au parte de vanzari alaturi de noi, deci nu ezita sa ne contactezi, pentru o potentiala colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *