.SEO

„SEO este arta și știința de a convinge motoarele de căutare precum Google, Bing să recomande conținutul dvs. utilizatorilor lor ca fiind cea mai bună soluție la problema lor.”

Poate unul dintre cei mai importanți pași spre succes, SEO ( Search Engine Optimization) nu trebuie să lipsească din planul tău. De ce? Pentru că o optimizare corectă te ajută să obții trafic prețios, în mod gratuit (trafic organic). Astfel, vei fi în topul căutărilor viitorilor clienți. Îți recomandăm să vizitezi secțiunea portofoliu că să te convingi singur, cum partenerii noștri sunt pe primele poziții în motoarele de căutare.

Noi îți oferim servicii de SEO bazate pe trafic și rezultate. Lucram pe motoarele de cautare Google, Bing și Yandex. Pentru noi SEO nu înseamnă doar cuvinte cheie, avem grijă să indexăm imagini, articole, video pentru a-ți genera trafic si rezultate cât mai notabile. Pentru un SEO de calitate considerăm că un factor important este performanța site-ului tău. Aici ne referim la cât de repede se mișcă el, ce bounce rate are și care este retenția lui.

Principalii piloni în SEO pentru DigitalPoint:

  1. Trafic cât mai mare;
  2. Pozițiile tale în google (atât pentru cuvinte cheie, imagini, video, articole, voice search)
  3. Identificare cuvinte cheie (le alegem cu grijă și stabilim astfel impactul asupra căutărilor)
  4. Creșterea ratei de CTR (avem grijă ca website-ul tău să obțină cât mai multe click-uri)
  5. Experiența utilizatorului (avem grijă să monitorizăm care este rata de retenție a site-ului tău, viteza site-ului etc);
  6. Notorietatea domeniului tău;
  7. Analiză de piață (nu uităm să monitorizăm concurența ta și să luăm cele mai bune decizii)

Agentie servicii seo

Îți recomandăm să accesezi sectiunea portofoliu pentru a te convinge singur cum partenerii noștri sunt în topuri, pornind de la industria fashion, dezinfectanți, cadouri etc.