fbpx

.SEO

ÎȚI ADUCEM SITE-UL PE PRIMELE POZIȚII ÎN GOOGLE ȘI BING

„SEO este arta și știința de a convinge motoarele de căutare precum Google, Bing să recomande conținutul dvs. utilizatorilor lor ca fiind cea mai bună soluție la problema lor.”

Poate unul dintre cei mai importanți pași spre succes, SEO ( Search Engine Optimization) nu trebuie să lipsească din planul tău. De ce? Pentru că o optimizare corectă te ajută să obții trafic prețios, în mod gratuit (trafic organic). Astfel, vei fi în topul căutărilor viitorilor clienți. Îți recomandăm să vizitezi secțiunea portofoliu că să te convingi singur, cum partenerii noștri sunt pe primele poziții în motoarele de căutare.

Noi îți oferim servicii de SEO bazate pe trafic și rezultate. Lucram pe motoarele de cautare Google, Bing și Yandex. Pentru noi SEO nu înseamnă doar cuvinte cheie, avem grijă să indexăm imagini, articole, video pentru a-ți genera trafic si rezultate cât mai notabile. Pentru un SEO de calitate considerăm că un factor important este performanța site-ului tău. Aici ne referim la cât de repede se mișcă el, ce bounce rate are și care este retenția lui.

Îți recomandăm să accesezi sectiunea portofoliu pentru a te convinge singur cum partenerii noștri sunt în topuri, pornind de la industria fashion, dezinfectanți, cadouri etc.

Principalii piloni în SEO pentru DigitalPoint:

TRANSPARENȚĂ

EXPERIENȚĂ

REZULTATE

Metodologia noastră de lucru

Cere oferta acum!

    Generăm vânzări la peste 50 companii...