fbpx

Marketing

.Strategie Digitala

Pentru noi, orice început are la bază o strategie digitală conturată până la cel mai mic detaliu, atât în mediul online, cât și offline. Ce facem mai exact? Analizăm clientul, dar și concurența, propunem primii pași, căutăm drumul potrivit și fixăm o serie de obiective. În plus, nu uităm să transpunem pe hârtie orice idee, pentru că ne place să îmbinăm armonios munca clasică cu cea digitală.

Totul este realizat cu atenție de către echipa noastră, pentru ca traseul străbătut împreună să fie lin, plăcut, iar rezultatele propuse să devină obiective realizate!

frame

.SEO

„SEO este arta și știința de a convinge motoarele de căutare precum Google, Bing să recomande conținutul dvs. utilizatorilor lor ca fiind cea mai bună soluție la problema lor.”

Poate unul dintre cei mai importanți pași spre succes, SEO ( Search Engine Optimization) nu trebuie să lipsească din planul tău. De ce? Pentru că o optimizare corectă te ajută să obții trafic prețios, în mod gratuit (trafic organic). Astfel, vei fi în topul căutărilor viitorilor clienți. Îți recomandăm să vizitezi secțiunea portofoliu că să te convingi singur, cum partenerii noștri sunt pe primele poziții în motoarele de căutare.

frame

.Social Media

La momentul actual, prezența pe Social Media este un must-have, iar vremurile în care Facebook, Instagram, Linkedin erau subiecte tabu, au apus de mult. La fel, Youtube este fără doar și poate o platformă cheie din viața noastră. De aceea, este foarte important ca brandul tău să fie prezent pe toate platformele de socializare, dar nu oricum.

Content-ul trebuie să fie creativ, inedit, să atragă și să mențină atenția publicului, pentru a genera vânzări. Astfel, oricine poate afla cu ușurință cu ce te ocupi, ce oferi și de ce trebuie să te aleagă.

frame

.Email marketing

Marketingul prin email este fără doar și poate cel mai bun mod de a te conecta cu potențialii clienți și de a crește conversia. Mesajele captivante vor conduce cititorii spre mult așteptata etapă în care numărul vânzărilor crește.

În plus, dacă vei alege varianta ca marketing-ul prin email să fie utilizat constant, vei obține clienți informați care află cu ușurință toate noutățile legate de brandul tău, promoțiile tale etc.

frame

.Copywrite

Cuvintele potrivite și îmbinate cu grijă alcătuiesc un content relevant și atrăgător pentru publicul larg. De aceea, echipa de copywriting transformă zi de zi ideile mărețe în texte pe măsură. De la postări pe Social Media până la articole inedite pe site-uri, construim de la 0 tot ceea ce ai nevoie pentru a păși spre succes.

Textul potrivit te ajută să vinzi mai ușor sau să-ți crești rata de conversie.

frame

.Ads

Dacă te întrebi cum poți obține cu ușurință clienți noi, notorietate, reclamele plătite reprezintă cu siguranță răspunsul potrivit. De aceea, creăm pentru tine campanii pe Facebook Ads, Instagram Ads, Youtube Ads și Google Ads. Astfel, brandul tău va obține o vizibilitate pe măsură, iar numărul potențialilor clienți va crește cu siguranță.

frame

.Foto/Video

Content-ul creat de la zero este cel care dă cele mai bune roade, întotdeauna. Înainte ca textele pentru postări sau articole să îți prezinte miezul brand-ului, partea vizuală te captează cu imagini, culori si sunete. Fotografiile și video-urile create de la zero sunt cele care surprind și redau cu adevărat esența unui produs sau a unui serviciu. Îți dorești o afacere cunoscută de toată țara?

Realizăm împreună video de prezentare, video pentru campanii promoționale, foto de produs. Vezi ce am creat pentru partenerii noștri în secțiunea portofoliu.

frame

Design

.Design Grafic

Design-ul a devenit un element de bază, chiar și în afacerea ta, fie că vorbim despre un site atractiv, un logo memorabil sau un ambalaj cu adevărat „WOW”. De aceea, partea vizuală este cu siguranță punctul din care pornesc toate acțiunile clientului, de la analiză până la achiziție.

Așadar, serviciile de design sunt indispensabile, atunci când vrei să obții rezultate reale. Acesta este motivul pentru care noi suntem aici să te ajutăm. Drept dovadă, te invităm să vezi ce am creat pentru clienții noștri în secțiunea portofoliu.

frame

.Web Design

Web design-ul se referă la proiectarea site-urilor web în momentul în care acestea sunt afișate pe internet. Această noțiune înglobează o serie de elemente care transformă un website banal într-un site apreciat de utilizatori. În acest caz vorbim despre aspect, structură informațională, legături între pagini și experiența utilizatorilor.

Pentru a vedea munca realizată de către echipa noastră de web design, te invităm să vizitezi proiectele noastre în secțiunea portofoliu.

frame

.Branding si Identitate

Când vorbim despre branding și identitate, nu ne referim doar la un logo. Un astfel de serviciu presupune să luăm de la 0 o afacere și să îi oferim tot ce are nevoie pentru a face față pieței.

Chiar dacă manualul de identitate conține multe alte informații despre acest termen, nu vrem să te plictisim cu peste 100 de pagini. De aceea, te așteptăm la o discuție pentru a crea împreună, brandul pe care ți-l dorești.

frame

.Design Aplicații Mobile

Cu siguranță ai mai auzit până acum despre Responsive Web Design. Acest concept presupune crearea unui site responsive de la bun început, fără a mai fi nevoie de versiuni mobile ale site-urilor. Nu intrăm în detalii legate de implementarea HTML CSS, ci îți spunem doar că vei avea parte de o aplicație care rulează ca pe roate, cu un design de invidiat. Oferă-ne doar viziunea ta, iar noi o vom transpune în realitate.

frame

IT

.Website

Website-ul reprezintă outfit-ul care îți îmbracă afacerea sau produsul, deci trebuie să îl accesorizezi cu atenție. Dacă nu ai încă unul, noi te vom ajuta cu schițele și apoi îl vom croi după preferințele și cerințele tale. Ne îndeletnicim cu crearea website-urilor de prezentare, crearea de magazine online pe WordPress/Woocommerce sau crearea de site-uri custom, atât de prezentare, cât și a magazinelor online.

Mai punem la bătaie servicii de Hosting și Mentenanță website, pentru că orice ținută trebuie păstrată în stare bună. Nu uităm nici de crearea Aplicațiilor mobile, care aduc întotdeauna un plus unei afaceri bine puse la punct.

frame

.Hosting

Orice website are nevoie de un hosting care să fie stabil, sa functioneze bine și să aibă o viteză fenomenală.

Noi îți oferim hosting împreună cu partenerii noștri, unde site-ul tău este în siguranță și la prețuri accesibile.

frame

.Mentenanță

Noi credem ca nimeni nu își construiește site de dragul de a fi acolo undeva. Sigur ai făcut o investiție, care pe termen mediu și lung trebuie să-ți aducă profit.

Astfel noi, îți venim în ajutor cu mentenanță lunară, unde pe lângă buna funcționare a site-ului de care avem grijă mai avem grijă să adaugam content (modificări de bannere, articole noi pe site, produse, promoții) toate la solicitările tale.

frame

.Aplicații mobile

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Quia, mollitia.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Cumque aliquam explicabo nobis, eveniet sint voluptates!

frame