fbpx
accemob

Accemob

https://accemob.ro

Compania Accemob este un lider recunoscut în Moldova în ceea ce privește vânzarea accesoriilor pentru mobilă și mobilier, iar de peste un an de zile își face cunoscută prezența și pe piața românească, începând cu orașul Iași.

Marketing

.SEO

Da, rezultatele nu au fost imediat vizibile. Chiar și așa, SEO a reprezentat una dintre tacticile abordate pentru creșterea în timp a fluxului de vizitatori pe site, implicit pentru creșterea numărului de clienți.

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

.Content

Creșterea notorietății pe social media a implicat crearea și postarea de conținut relevant, care să respecte direcția pe care Accemob a dorit să o urmeze. Postările sunt interactive, cu informații noi și utile tuturor celor interesați.

Design

.Social media graphics

În domeniul nostru de activitate am învățat că ideile bune nu sunt suficiente pentru ca o afacere să fie prosperă. La fel, în cazul Accemob designerii noștri au așternut toate ideile într-o garfică sugestivă, personalizată în culorile specifice. Astfel am plusat pe conturarea unei identități vizuale reprezentative.

accemob accemob accemob accemob accemob accemob

.Package design

accemob accemob

.Web design

Web designul contează deoarece reprezintă modul în care audiența îți percepe brand-ul. Prima impresie este cea care îi va determina să scroll-eze mai departe pentru a descoperi mai mult din business-ul tău sau îi va face să îți părăsească pagina pentru a o accesa pe a unui competitor. Un design bun îți va face business-ul mai profitabil!

mockup-desktop mockup-mobile

IT

.Wordpress

Ne-am asigurat că site-ul Accemob conține tot ceea ce este necesar pentru facilitarea experienței clienților: categorii de produse, secțiunea Contul meu, chat bot – WhatsApp Business, cât și integrarea transportului fac din website-ul Accemob locul preferat de cumpărături al multor meșteri pricepuți.

desktop-mockup