exonia

Bman

https://www.bman.ro

Un magazin de haine online, BMan își propune să propulseze moda masculină din țară spre noi direcții. Fără doar și poate un lider în domeniu, BMan aduce în lumină un aer nou, modern și demn de o a doua privire.

Marketing

.SEO

Așa cum un bărbat ține la prezența lui în societate, la fel am pus accentul pe prezența BMan în mediul online. Gama variată de articole vestimentare ne-a servit drept muză pentru multitudinea de articole create. Firește, nu am uitat de SEO, și de cuvintele cheie, precum: cămăși bărbați, pantaloni bărbați, pantofi bărbați, sau accesorii bărbați. Ba mai mult, menținem clienții aproape prin intermediul e-mail marketing-ului și a newsletter-elor, care îi anunță despre cele mai noi produse sau oferte. Ne plac bărbații cu stil, la fel de mult pe cât ne place colaborarea cu BMan. Chapeau!

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Content

Ne place să facem puțin joc de rol, adică ne punem mereu în pielea personajului, pentru a vedea dacă materialul creat este interesant, prinde la public și reușește să ofere informație relevantă. Astfel ne dăm seama dacă tu, cel care citești, ai deja informația stocată în memorie, atunci când părăsești site-ul.Suntem mulțumiți de munca noastră abia atunci când știm că am scris, rescris și modificat de câteva ori. Doar așa suntem în totalitate siguri că forma finală a unui material este cea mai bună.

Design

.Articole pentru Blog

După cum bine știi, blogul nu este doar un simplu jurnal scris în timpul liber, ci poate fi un excelent instrument de promovare în mediul online. Ce avantaje îți oferă acesta? Este la îndemână, ajută la creșterea traficului, este un ideal instrument de branding și are un rol important în procesul de influențarea a publicului. Am testat toate acestea pentru BMan și astfel am reușit să conturăm cel mai stilat blog.

bman bman bman bman bman bman