fbpx

TechnoMax

Technomax este un magazin care se ocupă cu vânzarea de produse electrocasnice resigilate, din Germania. Cum afacerea nu se afla într-o situație tocmai înfloritoare, am hotărât să acționăm.

Marketing

.SEO

Secretul pentru SEO ca la carte consta in observarea si intelegerea modului in care oamenii cauta ceea ce au nevoie, in mediul online, si felul in care Google se hotaraste sa afiseze rezultate utilizatorilor. Este despre a pune mai multe lucruri laolalta pentru a decoperi oportunitati.

Relevanta, incredere, popularitate; ai nevoie ca aceste calitati sa iti caracterizeze website-ul, pentru a sti ca ai reusit. Succesul se naste din postarea regulata de content calitativ, care sa ofere user-ului satisfactia pe care o cauta, pe termen lung. Desi nu trebuie sa investesti financiar in SEO, pregateste-te sa investesti timp si efort in website-ul tau si in online marketing, daca iti doresti cu adevarat sa obtii trafic din motoarele de cautare.

Utilizatori

  • Vizitatori noi 21%
  • Vizitatori reveniti 79%

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

Content-ul nostru cel de toate zilele a apărut în urma unui proces minuțios de research, și iată că am reușit să ducem TechMax în top-uri, pe cuvinte cheie precum electrocasnice resigilate sau electrocasnice import germania.

 

Nr. de like-uri

2,339

Nr. de like-uri follow-eri

2,421

Nr. de postari

55

.Content

Comunicarea de calitate are loc abia atunci când mesajul transmis poate fi decodificat corect de către receptor, de aceea echipa de copywriting își dă silința neîncetat să găsească cea mai bună abordare a limbajulului cu care se adresează publicului TechMax. Atunci când serviciile sunt de calitate și conținutul trebuie să se ridice la aceeași înalțime.

Design

.Social media graphics

Deoarece o imagine face cât o mie de cuvinte, prezența a cât mai multor reprezentări grafice și ilustrații este mai mult decât necesară pentru a putea surprinde cu acuratețe ideea din spatele afacerii.

.Website banners

Cu o simplă apăsare de buton vei fi transportat, prin intermediul banner-elor de pe site, pe o nouă pagină care te va aduce mai aproape de produsul pe care îl cauți. Poți opta pentru un design personalizat și atractiv care să atragă atenția publicului, atunci când vine momentul elaborării banner-ului potrivit pentru brand-ul tău.

.Website design

Poate cea mai importantă latură a unui site web este reprezentată de design-ul acestuia. De ce, te întrebi? Răspunsul scurt: site-ul tău va fi ușor de recunoscut și de deosebit de cel al competitorilor. Răspunsul lung: design-ul este primul lucru pe care îl vede publicul, atunci când face cunoștință cu brand-ul tău; prin urmare, ai la dispoziție doar câteva secunde să îi atragi atenția înainte ca acesta să treacă mai departe, secunde care se pot transforma într-un timp mult mai lung petrecut pe site-ul tău dacă:

-acesta este ușor de navigat

-informațiile sunt clare

-este plăcut din punct de vedere estetic

IT

.Wordpress

Site-ul exista deja, dar într-o formă precară, deci era necesar să ne ocupăm de el, într-un timp cât mai scurt. Nu o să mințim, a fost destul de muncă, dar într-un final website-ul a fost îmbrăcat în haine noi. Firește, totul a fost modificat și optimizat pentru a arăta impecabil și pe versiunea mobile, pentru ca tu să poți da scroll printre categoriile de produse, chiar și atunci când stai la coadă la supermarket.

Suntem modești, dar știm să apreciem un lucru bine realizat. Faptul că vânzările TechMax de pe site au crescut cu 150% nu poate decât să ne confirme că ceea ce am creat a fost exact ceea ce avea business-ul nevoie, pentru a-și ocupa locul binemeritat pe piață.