fbpx

SmartFood

Concept nou pe piața ieșeană, Smart Food își propune să ofere alternative sănătoase meselor pe fugă, compuse din produse de tip fastfood. Rețete create alături de un nutriționist, integrate in meniuri potrivite atât pentru atleți, cât și pentru cei care doresc să piardă în greutate

Marketing

.SEO

La Digital Point știm că o strategie planificată în detaliu, cu pași bine conturați îți poate asigura obținerea unor rezultate concrete. Așa am procedat și în cazul Smart Food. Impactul SEO determină psoziționarea în rezultatele căutărilor. Social media, alături de care SEO lucrează în tandem, ajută la modelarea prezenței în online a brand-ului tău și la redirecționarea traficului înapoi pe site.

.Social Media

Cum am putea uita de social media? Analizând mediul de proveniență al clienților, am constatat că cea mai eficientă prezență ar fi pe Facebook și Instagram. Partea de identitate vizuală creată s-a mulat perfect pe platformele de social media. Coveruri și iconițe, dar și design pentru campanii promoționale, toate sunt eyecatchy și te invită să dai scroll până la prima postare. plătite, toate pentru un start în forță.

Nr. de like-uri

3400

Nr. de like-uri follow-eri

3400

Nr. de postari

3400

.Content

Cand ai o afacere, brandul ești tu. Felul în care îți expui ideile te recomandă, deci vei dori să tratezi situația ca și cum ar fi vorba despre viața ta personală.

Nr. de like-uri

40

Link articole

  1. Titlu articol-link
  2. Titlu articol-link
  3. Titlu articol-link
  4. Titlu articol-link
  5. Titlu articol-link

Design

.Social media graphics

Nuanța de verde este cea mai sugestivă dintre toate, dominând peste toată vegetația din lume. Am propus un verde cu totul diferit față de cel regăsit deasupra solului. Acesta poate fi regăsit atât în logo-ul brand-ului, cât și în postările realizate pentru Social Media.

.Outdoor printing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

.Package design

Ambalajele trebuie să fie cât mai curate, fără culori care să distragă subiectul de la sensul real al produsului. Astfel, design-ul ambalajelor a fost unul sugestiv, plăcut ochiului și ușor de recunoscut.

.Website banners

Culori atractive, call to action ingenios, toate încadrate cu măiestrie în bannere sugestive, creionate după personalitatea Smart Food.

.Website design

Design-ul conceput cuprinde patru elemente de bază: logo, nume, scenarii și elemente importante. Fiecare element este simetric, încadrat de spații imaginare bine gândite. Fontul utilizat este Rounded Elegance, o alegere potrivită pentru Smart Food, deoarece respectă un tipar natural și organic.

Logo-ul Smart Food are ca punct central un switch care, nu întâmplător înlocuiește poziția literei „o”. Rolul switch-ului este acela de a induce în mintea omului ideea de schimbare în bine a vieții și inducerea unui stil de viață sănătos.

IT

.Website Custom

Mergând pe principiul „Arată-mi site-ul tău, ca să-ți spun cine ești!”, suntem conștienți că website-ul reprezintă povestea afacerii tale. Site-ul Smart Food este custom total, astfel că SEO, contact, social media integrat, design, totul trebuie să fie optimizat pentru ca cei care îl accesează să se convingă că merită să devină clienți.