fbpx

Palatul Brukenthal Avrig​

Palatul Brukenthal Avrig

Piesă arhitecturală unică, din secolul al 18-lea, Palatul Brukenthal Avrig avea nevoie de salvarea de la o soartă care vizează deja prea multe monumente din această țară. Astfel am hotărât să dăm o mână de ajutor la restaurarea imaginii unui loc de poveste.

.Social Media

Deoarece impactul social media asupra marketing-ului a luat amploare, am decis să nu neglijăm niciodată acest aspect. Pe baza acestui scop ne-am ocupat de întreținerea paginilor de Facebook și Instagram ale palatului, prin crearea de content relevant. Am ținut să ieșim din tipare, prin lansarea de transmisii live, și realizarea unei filmări oficiale, din cadrul Finest Fashion Fest, festivalul de modă organizat pe domeniul palatului.

Nr. de like-uri

19,370

Nr. de like-uri follow-eri

19,711

Nr. de postari

110

.Content

O poveste adecvată se spune în scris, astfel că ne-am pus pe treabă și am așternut articole informative despre locație, proveniența numelui, dar și evenimentele marcante, fiindcă cea mai importantă la un monument istoric este povestea din spate.

Design

.Social media graphics

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

.Fotografii

Deoarece am fost fascinați de peisajele de la Palatul Brukenthal, am știut că trebuie să le surprindem, pentru a le putea reda întregii lumi. Am fotografiat atât clădirea palatului, cât și grădina și Vila Rozalia, în încercarea de a surprinde cât mai bine detaliile arhitecturale, cele naturale și împrejurimile.

.Video

Deși a fost un domeniu relativ nou, pentru noi filmarea cu drona a reprezentat un challenge pe cât de solicitant, pe atât de satisfăcător. Festivalul de modă Finest Fashion Fest a fost un eveniment unic, care a dispus de tot talentul nostru. În doar o zi am realizat un teaser, o filmare live, filmarea oficiala, cat si making of-ul evenimentului.

.Package design