fbpx

Bucium

Vinurile Bucium au luat naștere în 1949, în Iași, orașul celor șapte coline. Datorită bogăției viilor de pe colinele Bucium, Pietrărie și Tomești, s-au obținut vinuri deosebite la soiurile Aligote, Fetească Albă și Muscat Ottonel. Suntem încântați să facem parte din povestea Bucium.

Marketing

.SEO

Motivul suprem pentru care SEO este esențial, este acela că te poate ajuta să îți ating multe dintre obiectivele de afaceri. SEO este instrumentul care te poate ajuta în îmbunătățirea relației cu publicul, îmbunătățirea experienței clienților și îți oferă un avantaj față de concurență, prin creșterea ratei de conversie.

Cuvinte cheie de referință:

  1. Vinuri online;
  2. Vinuri spumante;
  3. Vinuri bag in box

Utilizatori

  • Vizitatori noi 21%
  • Vizitatori reveniti 79%

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

În era internetului de mare viteză este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ținem pasul cu tehnologia și noile trenduri, pentru a spori nivelul de vizibilitate al brandului și rata de implicare a publicului în interacțiunea cu acesta. De aceea, am adus Casa de Vinuri „Bucium 1949” la o atingere-de-ecran distanță de consumatori, pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.

Nr. de like-uri

987

Nr. de like-uri follow-eri

1,007

Nr. de postari

52

.Content

Cuvântul înseamnă putere, iar noi avem cuvintele de partea noastră. Articolele de calitate nu trebuie să lipsească din cuprinsul unui website care își dorește să se adrese cât mai multor categorii de oameni, în speranța de a le câștiga încrederea și loialitatea.

Design

.Social media graphics

Pentru a surprinde corect, cu ajutorul imaginilor, personalitatea brandului este necesar un studiu amănunțit a tot ceea ce este și a tot ceea ce își dorește să devină din punct de vedere al identității. De aceea, culorile, fontul textului, diversele combinații de cuvinte cheie, modele, simboluri și imagini sunt elemente de o importanță crucială în redarea cu acuratețe a gamei variate de produse oferite de Casa de vineri „Bucium 1949” în mediul online.

.Fotografii

Pentru persoanele a căror nivel de serotonină este gâdilat de calitatea vizuală a imaginii, am executat nenumărate compoziții de promovare pentru Casa de Vinuri „Bucium 1949”, care pot fi utilizate atât în promovarea online, cât și în cea outdoor. Versatilitatea fotografiilor de produs poate fi considerată importantă în construirea și punerea în practică a planului de promovare al campaniilor de amploare, care au la bază o singură idee. Acest aspect le face ușor de recunoscut și de reținut, trezind simpatia audienței.

.Website banners

La un click distanță, bannerele de pe site te pot purta exact către produsul pe care îl cauți. Cu un design atractiv și un text pe măsură, un banner poate reprezenta atracția principală de pe home page-ul site-ului tău.

.Website design

Web design-ul este arma ta secretă în vederea creării unui mediu online primitor și ușor de utilizat. Atunci cand site-ul web este bine gestionat, brand-ul tău devine o sursă de încredere pentru cumpărători. Astfel te bucuri pe termen lung de o afacere înfloritoare și profitabilă.

IT

.Magazin Online - WORDPRESS

Te afli în anul 2021 și nu afacerea ta nu dispune încă de un magazin online? În cazul acesta este nevoie să iei măsuri! Un magazin online te va ajuta să crești notorietatea brand-ului, îți va solidifica relația cu clienții, îți va crește acuratețea datelor și te poate promova chiar la nivel mondial. Mai mult, comenzile pot fi plasate din orice loc și la orice oră.