banzai

Trofez

trofez-shop.ro

Trofeez este un producător de trofee și medalii din Republica Moldova care dorea să se extindă și pe piața din România. Afacerea oferă servicii complete, precum gravarea sau personalizarea produselor, la cerere.

Marketing

.SEO

Nu există niciun motiv care să ne determine să îndrăgim SEO mai puțin decât o facem acum. Această metodă, pe lângă avantajul că este complet gratuită, are capacitatea de atrage audiență către brand-ul tău și te poate propulsa în topul căutărilor în domeniul tău de activitate. Exact asta ne-am propus și noi cu Trofeez, să devenim câștigători!

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

.Content

Scrie, ștergem, rescriem și ne antrenăm zi de zi pentru a deveni cât mai buni posibili în vederea creării content-ului adecvat. Căutăm mereu subiecte de actualitate, care să atragă și să placă publicului. Aruncă o privire peste postările noastre de la Trofeez, dar și peste articolele de pe blog. Ce zici, sunt demne de un trofeu?

Design

.Social media graphics

Manual de identitate, logo, roll up-uri, bannere…să îți mai spunem? A, da, video pentru un billboard stradal! Tot ceea ce am creat pentru Trofeez a fost inspirat din toate victoriile și reușitele pe care le-am dobândit de-a lungul timpului. Credem că rezultatele nu mai au nevoie de alte completări.
Noi avem nevoie în continuare de astfel de colaborări fructuoase, la fel cum Câștigătorii au mereu nevoie de un premiu.

trofez trofez trofez trofez

.Fotografii

Fotografia de produs este esențială pentru a convinge cumpărătorii să îți aleagă produsele. Cum altfel să surprindem esența produselor Banzai, dacă nu prin fotografii reale și pline de culoare? Ce zici, ți s-a făcut poftă de câteva semințe sau migdale?

trofez trofez trofez

.Video

Trofez

.Web design

Text

mockup-desktop mockup-mobile

IT

.Wordpress

Site-ul Trofez.

desktop-mockup