marvicon

Marvicon

https://marvicon.ro/

Technomax este un magazin care se ocupă cu vânzarea de produse electrocasnice resigilate, din Germania. Cum afacerea nu se afla într-o situație tocmai înfloritoare, am hotărât să acționăm.

Marketing

.SEO

Am lansat site-ul pe data de 04/02/2021 si in maxim două luni vom fi pe primele pozitii in google si bing la cuvintele cheie:

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

.Content

Postări interactive, concursuri sau articole pe blog – ne îndeletnicim cu scrisul frumos și asta se vede și în content-ul creat pentru Banzai. Nu ne crezi pe cuvânt? Te invităm să citește dintre creațiile noastre!

copywrite

Design

.Social media graphics

Primul aspect pe care îl observi pe Social Media este cel vizual. Așadar, ne-am ocupat ca grafica postărilor să fie eye-catchy și să surprindă în detaliu crezul Banzai.

.Fotografii

Fotografia de produs este esențială pentru a convinge cumpărătorii să îți aleagă produsele. Cum altfel să surprindem esența produselor Banzai, dacă nu prin fotografii reale și pline de culoare? Ce zici, ți s-a făcut poftă de câteva semințe sau migdale?

.Video

Dacă nu poți citi o poveste, ce-ar fi să o privești? Asta am avut și noi în minte atunci când am creat partea de video pentru Banzai. Sunet, culoare, mișcare și brand bine pus în evidență!

.Outdoor printing

Publicitatea outdoor este cea care va atrage oamenii înspre brand-ul tău, atunci când excludem online-ul. Afișe, bannere stradale, roll up-uri și design pentru mașini, sunt câteva dintre exemplele pe care ți le putem oferi. Rezultatele le poți admira cu ochii tăi!

.Package design

.Web design

Citrine White, Punch și Dune compun paleta de culori pe care am utilizat-o pentru a creiona site-ul Banzai. Design-ul denotă dinamism și acțiune, aidoma, personajelor reprezentative din cultul japonez. Am reușit cu brio să continuăm ce exista deja în palmaresul brand-ului, cu elemente care se pliază pe spiritul tineresc și liber al consumatorilor Banzai.

IT

.Wordpress

Site-ul Banzai a fost construit pentru ca tu să poți avea parte de cea mai bună experiență ca utilizator. Ai în față o temă full customized, create de către noi de la zero. Pe lângă faptul că site-ul se prezintă atât în română, cât și în rusă, utilizatorii au posibilitatea de a gestiona comenzile și adresele din Contul meu. Tot înainte, cu Banzai!