banzai

Casa Lebada

https://casalebada.ro

Societate cu capital integral privat românesc, Casa Lebăda a fost fondată în anul 1993, în Iași, aflându-se în prezent în top 6 producători de lacuri și vopsele din România.

Marketing

.SEO

De ce este SEO atât de important? Deoarece îți poate face site-ul mai vizibil, adică îți poate genera accesări și trafic în mod organic. Deși diferențele nu pot fi observate imediat, pe termen lung te vei bucura de rezultate satisfăcătoare.

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

.Content

Cu siguranță scrisul este mama învățăturii, și tocmai de aceea scriem zilnic. Nu suntem noi cei mai pricepuți meșteri în ale zugrăvitului, dar suntem meșteri în ale scrisului. Ținând cont de gama de produse din ofertă, ne-am axat pe informații și sfaturi legate de design-ul interior, cât ți produse de curățenie sau dezinfectanți.

Design

.Social media graphics

Lebăda avea nevoie de puțină culoare care sa îi reprezinte personalitatea, așa că am adus o tușă fresh în imaginea etichetelor și a logo-ului. Firește, nu ne-am oprit aici, ci am continuat cu partea foto-video, bannere stradale, și, piesa de rezistență, personalizarea unei stații de autobuz, despre care credem că a ieșit ca în povești.

lebada lebada lebada lebada lebada lebada lebada lebada lebada

.Fotografii

Fotografia de produs este esențială pentru a convinge cumpărătorii să îți aleagă produsele. Cum altfel să surprindem esența produselor Banzai, dacă nu prin fotografii reale și pline de culoare? Ce zici, ți s-a făcut poftă de câteva semințe sau migdale?

lebada lebada lebada lebada

.Video

Dacă nu poți citi o poveste, ce-ar fi să o privești? Asta am avut și noi în minte atunci când am creat partea de video pentru Banzai. Sunet, culoare, mișcare și brand bine pus în evidență!

.Outdoor printing

Publicitatea outdoor este cea care va atrage oamenii înspre brand-ul tău, atunci când excludem online-ul. Afișe, bannere stradale, roll up-uri și design pentru mașini, sunt câteva dintre exemplele pe care ți le putem oferi. Rezultatele le poți admira cu ochii tăi!

cl cl cl cl

.Package design

banzai banzai banzai banzai lebada lebada lebada lebada

.Web design

Citrine White, Punch și Dune compun paleta de culori pe care am utilizat-o pentru a creiona site-ul Banzai. Design-ul denotă dinamism și acțiune, aidoma, personajelor reprezentative din cultul japonez. Am reușit cu brio să continuăm ce exista deja în palmaresul brand-ului, cu elemente care se pliază pe spiritul tineresc și liber al consumatorilor Banzai.

mockup-desktop mockup-mobile

IT

.Wordpress