bucium

Bucium

https://www.buciumiasi.ro/

Vinurile Bucium au luat naștere în 1949, în Iași, orașul celor șapte coline. Datorită bogăției viilor de pe colinele Bucium, Pietrărie și Tomești, s-au obținut vinuri deosebite la soiurile Aligote, Fetească Albă și Muscat Ottonel. Suntem încântați să facem parte din povestea Bucium.

Marketing

.SEO

Motivul suprem pentru care SEO este esențial, este acela că te poate ajuta să îți ating multe dintre obiectivele de afaceri. SEO este instrumentul care te poate ajuta în îmbunătățirea relației cu publicul, îmbunătățirea experienței clienților și îți oferă un avantaj față de concurență, prin creșterea ratei de conversie.

  • 1. Vinuri online;
  • 2. Vinuri spumante;
  • 3. Vinuri bag in box

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

.Content

Cu siguranță scrisul este mama învățăturii, și tocmai de aceea scriem zilnic. Nu suntem noi cei mai pricepuți meșteri în ale zugrăvitului, dar suntem meșteri în ale scrisului. Ținând cont de gama de produse din ofertă, ne-am axat pe informații și sfaturi legate de design-ul interior, cât ți produse de curățenie sau dezinfectanți.

Design

.Social media graphics

Pentru a surprinde corect, cu ajutorul imaginilor, personalitatea brandului este necesar un studiu amănunțit a tot ceea ce este și a tot ceea ce își dorește să devină din punct de vedere al identității. De aceea, culorile, fontul textului, diversele combinații de cuvinte cheie, modele, simboluri și imagini sunt elemente de o importanță crucială în redarea cu acuratețe a gamei variate de produse oferite de Casa de vineri „Bucium 1949” în mediul online.

bucium bucium bucium bucium bucium bucium bucium bucium bucium

.Fotografii

Fotografia de produs este esențială pentru a convinge cumpărătorii să îți aleagă produsele. Cum altfel să surprindem esența produselor Banzai, dacă nu prin fotografii reale și pline de culoare? Ce zici, ți s-a făcut poftă de câteva semințe sau migdale?

bucium bucium bucium bucium

.Web design

Web design-ul este arma ta secretă în vederea creării unui mediu online primitor și ușor de utilizat. Atunci cand site-ul web este bine gestionat, brand-ul tău devine o sursă de încredere pentru cumpărători. Astfel te bucuri pe termen lung de o afacere înfloritoare și profitabilă.

mockup-desktop mockup-mobile mockup-mobile mockup-mobile

IT

.Wordpress

Te afli în anul 2021 și nu afacerea ta nu dispune încă de un magazin online? În cazul acesta este nevoie să iei măsuri! Un magazin online te va ajuta să crești notorietatea brand-ului, îți va solidifica relația cu clienții, îți va crește acuratețea datelor și te poate promova chiar la nivel mondial. Mai mult, comenzile pot fi plasate din orice loc și la orice oră.

desktop-mockup