brukenthal

Palatul Brukenthal Avrig

https://www.palatulbrukenthalavrig.ro

Piesă arhitecturală unică, din secolul al 18-lea, Palatul Brukenthal Avrig avea nevoie de salvarea de la o soartă care vizează deja prea multe monumente din această țară. Astfel am hotărât să dăm o mână de ajutor la restaurarea imaginii unui loc de poveste.

.Social Media

.Content

Postări interactive, concursuri sau articole pe blog – ne îndeletnicim cu scrisul frumos și asta se vede și în content-ul creat pentru Banzai. Nu ne crezi pe cuvânt? Te invităm să citește dintre creațiile noastre!

Design

.Social media graphics

Primul aspect pe care îl observi pe Social Media este cel vizual. Așadar, ne-am ocupat ca grafica postărilor să fie eye-catchy și să surprindă în detaliu crezul Brukenthal.

brukenthal brukenthal brukenthal

.Fotografii

Fotografia de produs este esențială pentru a convinge cumpărătorii să îți aleagă produsele. Cum altfel să surprindem esența produselor Banzai, dacă nu prin fotografii reale și pline de culoare? Ce zici, ți s-a făcut poftă de câteva semințe sau migdale?

brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal

.Video

Deși a fost un domeniu relativ nou, pentru noi filmarea cu drona a reprezentat un challenge pe cât de solicitant, pe atât de satisfăcător. Festivalul de modă Finest Fashion Fest a fost un eveniment unic, care a dispus de tot talentul nostru. În doar o zi am realizat un teaser, o filmare live, filmarea oficiala, cat si making of-ul evenimentului.

.Package design

brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal brukenthal