bohotin

Domeniile Bohotin

https://domeniilebohotin.ro

Ascuns în inima Moldovei satul Bohotin s-a născut cu veacuri în urmă, împrejmuit de coline și dealuri scăldate în soare. Bohotin reprezintă unicul loc din țară în care soiul Busuioacă de Bohotin este cultivat, transformat și îmbuteliat în vinul care-i poartă numele.

Marketing

.SEO

Cum altfel sa crești atât calitatea, cât și cantitatea traficului pe website-ul tău, dacă nu prin intermediul SEO? Search Engine Optimization este despre a înțelege ce anume caută oamenii în online, ce cuvinte folosesc pentru aceasta și tipul de content pe care doresc să îl consume. Doar răspunzând la aceste întrebări am putut optimiza în mod corect site-ul Domeniile Bohotin.

Utilizatori

Dispozitive de acces

Ponderea dispozitivelor utilizate la accesarea paginii web

.Social Media

.Content

Firește, pentru ca munca ta să dea roadele așteptate, trebuie ca aceasta să fie constantă. Bineînțeles, ai nevoie de un blog, pe care să încarci articole informative și interesante pentru cititori. Astfel reușești să creezi o conexiune între brand-ul tău și consumatori.

Design

.Social media graphics

În mod cert, primul aspect pe care îl observi este cel vizual. De aceea, punem mare preț pe modul în care se prezintă design-ul care iese din mâinile noastre dibace. Avem grijă ca grafica de pe social media să fie mereu în culorile specifice Domeniile Bohotin, să fie catchy și unică.

bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin

.Video

Deoarece un simplu banner nu ar fi reușit să redea în detaliu sentimentele pe care întregul concept din spatele Domeniile Bohotin le înglobează, am pus în aplicare cea mai bună idee, aceea a unui video. Verdeața podgoriei, culoarea sângerie a vinului și mâinile care culeg strugurii copți, acestea sunt doar câteva dintre detaliile pe care le-am surprins. Rezultatul îl poți admira pe website.

.Outdoor printing

Atunci când oamenii nu sunt prezenți pe Social Media, trebuie să te asiguri că nu uită despre brand-ul tău. La partea de outdoor printing ne-am confruntat cu crearea unor bannere pentru magazinele fizice Domeniile Bohotin. Culoare, imaginație, punere în practică, iar rezultatul a fost cu adevărat spectaculos.

bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin bohotin

.Web design

Prima impresie contează, de aceea noi acordăm o deosebită atenție fiecărui detaliu în parte. Paleta de culori, simetria, încadrarea în pagină și ilustrațiile reprezentative sunt câteva dintre aspectele care întregesc site-ul Domeniile Bohotin și care îl deosebesc de oricare altul de pe piață

mockup-desktop mockup-mobile mockup-mobile

IT

.Wordpress

Construit cu o interfață prietenoasă oricărui tip de ecran, website-ul Domeniile Bohotin înglobează tot ceea ce reprezintă software-ul, open source de creare și customizare, WordPress, arta esteticii și natura digitală.

desktop-mockup desktop-mockup