fbpx

Evoluție

Evolutie 2019

Martie
Originile Digital Point

Am inceput discret intr-un spatiu de 18 m2, in Iasi, cu doar 3 parteneri: Banzai, Bassarab Hookah si Bicycle Hostel. Echipa era compusă initial din Victor - Designer, Diana - Copywriter, Catalin - Marketing specialist, Cristian - Marketing Specialist. Puneam la dispozitia partenerilor servicii de Social Media Marketing, Content Marketing si SEO.

Iunie
Servicii multimedia

Am adaugat servicii noi multimedia:  Foto, Video, clipuri de promovare.

August
Extinderea departamentului de Design

Ne-am extins echipa de Design si numarul de parteneri. Am inceput colaborarea cu primul partener din afara Iasului, Palatul Brukenthal din Sibiu. Tot in august am inceput procesul de rebranding pentru Underground Barber Shop. Am organizat primul eveniment in parteneriat cu Banzai - Summer Crunch Quest in parcul Copou.

Septembrie
Infiintarea departamentului IT

Ne-am mutat intr-un spatiu nou, de 100 m2 si am format departamentul de IT. Am pornit activitatea de creare website-uri pe platforma WordPress.

Octombrie
Primul partener internațional și primul website creat

Am inceput colaborarea cu primul partener din afara tarii, Caricatino din Londra, UK. Am creat denumire, identitate si campanii pe Social Media. Tot in octombrie am creat primul website marca Digital Point, pentru Trofeez.

Decembrie2019
Prima retrospectiva a marketing-ului digital

Am finalizat primele noua luni de marketing cu rezultate peste asteptarile noastre si ale partenerilor.

Evolutie 2020

Ianuarie
Site-uri custom si aplicatii mobileDigital Point

Departamentul de IT s-a marit, astfel ca am inceput sa cream site-uri custom si aplicatii mobile.

Februarie
SEO la nivel international

Am inceput colaborarea cu compania britanica Direct Charging. In ceea ce priveste partea de SEO, in doar 3 luni am ajuns la performanta de a-i fi depasit pe cei de la Amazon, Ebay sau Aliexpress la capitolul cuvinte de referinta. Am inceput colaborarea cu BMan pe partea de SEO si articole, si am lansat primul site custom, smartfood.me.

Martie
Remote working

Am facut cunostinta cu Pandemia, atunci cand toti partenerii nostri din domenii precum turism, restaurante sau beauty au renuntat la colaborare pe o perioada nedeterminata. Digital Point a inceput sa lucreze remote!

Aprilie
Lansarea unor noi parteneri în mediul on-line

Am lansat in mediul online Accemob, cu logo, site, social media. Am inceput colaborarea cu TechMax, pentru care a fost nevoie de servicii precum: ajustare site, social media sau SEO.

Mai
In siguranta, cu Casa Lebada

Am lansat magazinul online pentru Casa Lebada, unde am inceput sa vindem dezinfectanti.

Iunie
Servicii complete

Am lansat magazinul online pentru Mulaje Inedite si am creat logo, identitate, vizuala, social media, SEO, campanii.

Iulie
Rezultate de top

Am inceput colaborarea cu Capra Noastra, unde am creat design-ul pentru prima eticheta de bere, denumita DEMO. Tot in luna iulie am obtinut primele rezultate SEO pentru BMan, ajungand pe prima pagina cu 10 cuvinte cheie (camasi barbati, pantaloni barbati, paltoane barbati, etc)

August
Marketing 3D

Am lansat site-ul Dosfarm, custom, cu elemente 3D, personalizat pentru a oferi o experienta unica utilizatorului. Am lansat noul serviciu de e-mail marketing, marca DigitalPoint.

Octombrie
Servicii de mentenanta si hosting

Am lansat website-uri pentru Alexa Cleaning Art, Domeniile Bohotin, si Bucium Iasi. La fel, am lansat un serviciu nou, Mentenanta si hosting pentru website-uri.

Decembrie
A doua retrospectiva a marketing-ului digital

Am incheiat primul an de pandemie. Provocarile nu ne-au blocat in dezvoltare, ci am crescut de 3 ori si nu ne-am redus numarul de colegi.

Evolutie 2021

Ianuarie
Lansare dupa lansare

Am lansat site-ul banzairomania, si noul site casalebada.ro.